E-Campus intră într-un parteneriat strategic cu Easygenerator

septembrie 25

E-Campus, unul dintre cei mai apreciați furnizori de servicii pentru dezvoltarea experiențelor digitale de învățare, anunță încheierea unui parteneriat cu Easygenerator, o soluție premiată pentru crearea de conținut elearning. Acest parteneriat este rezultatul unei viziuni comune de a face experiențele digitale de învățare mai accesibile, interactive și ușor personalizabile.

Prin combinarea expertizei extinse a E-Campus în dezvoltarea și implementarea cu succes a experiențelor digitale de învățare cu puterea și versatilitatea aplicației de elearning de la Easygenerator, parteneriatul va oferi tuturor companiilor din România o soluție completă pentru dezvoltarea capacităților interne în proiectarea, dezvoltarea și implementarea programelor digitale de învățare.

Prin acest parteneriat, clienții E-Campus vor beneficia atât de suport și instruire în implementarea Easygenerator, cât și de încărcarea programelor elearning în platformele LMS implementate și configurate de E-Campus.

Suntem încântați că putem sprijini clienții în demersul lor de a integra tehnologia în activitatea de instruire a angajaților. Împreună cu Easygenerator, putem extinde gama noastră de soluții pentru echipele L&D, facilitându-le eforturile în crearea și livrarea conținutului educațional. Easygenerator este o soluție inovatoare de creare a conținutului elearning care simplifică procesul de creare a conținutului și permite implicarea tuturor experților interni într-un proces de dezvoltare colaborativ. Cu interfața sa prietenoasă și funcționalitățile AI, Easygenerator permite transformarea rapidă a cunoștințelor în conținut educațional interactiv și captivant.


Daniel Păun

Managing Partner // E-Campus

Despre E-Campus

E-Campus este un ecosistem complet de suport pentru digitalizarea funcției de învățare și dezvoltare din organizații deținând un cumul solid de expertiză și experiență acumulat atât în plan local cât și internațional în peste 15 ani de lucru cu companii din topul Fortune 500. Echipa E-Campus oferă servicii complete dedicate echipelor L&D, de la dezvoltarea programelor online de formare, la antrenarea competențelor digitale dedicate trainerilor și consultanților L&D și consilierea în alegerea tehnologiilor relevante și implementarea platformelor colaborative de învățare.  De-a lungul anilor, am dezvoltat metodologii inovatoare care ne permit să transformăm programele extinse, complexe și uneori insuficient structurate în programe digitale hibride capabile să garanteze rezultatele colegilor din mediul de afaceri.

Despre Easygenerator

Easygenerator este o soluție premiată pentru crearea conținutului elearning, care simplifică și accelerează procesul de dezvoltare a învățării în organizații. Easygenerator încurajează companiile să adopte o abordare de învățare generată de angajați, în care experții își împărtășesc cunoștințele prin intermediul conținutului interactiv de elearning.

Caracteristicile Easygenerator includ:
  • Easy AI: Funcția EasyAI aduce crearea cursurilor de e-learning la un nivel superior. Această funcție AI poate îmbunătăți calitatea conținutului, te poate ajuta să generezi idei și să accelerezi procesul de creare a conținutului. În prezent, EasyAI se află în modul de testare Beta și poți solicita acces la aceasta.
  • Înregistrare și Editare Video: Creează videouri personalizate pentru a împărtăși cunoștințele într-un mod mai captivant. Înregistrează videouri utilizând camera ta web, ecranul sau ambele, apoi utilizează editorul pentru a realiza modificările finale.
  • Informații despre Cursanți: Urmărește informații detaliate despre performanța cursanților și identifică zone în care pot avea nevoie de îmbunătățiri - fie din partea ta, fie din partea lor. 

EasyGenerator este un partener de încredere pentru companiile care caută să eficientizeze procesul de dezvoltare a conținutului educațional și să ofere experiențe de învățare interactive și personalizate.

Descoperă Easygenerator

Soluție inovatoare de creare a conținutului elearning

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Abonează-te la newsletter

>