DEDICAȚI ECHIPELOR L&D

Conținuturi digitale

editabile și integrabile

Conținuturi educaționale de calitate în limba română gata de folosit în companie cu posibilitatea de a le contextualiza pe nevoile specifice diferitelor voastre grupe de cursanți.

Cum funcționează acest serviciu?

1.

Identificați o nevoie internă de instruire

Începeți cu rezultatul procesului vostru intern de Training Needs Analysis - decalajele de competențe corelate diferitelor decalaje de performanță.

2. 

Importați conținutul editabil E-Campus

Alegeți conținutul digital potrivit programului de instruire pe care vreți să-l livrați intern pentru a acoperi decalajele de competență identificate.

3. 

Îl personalizați și îl integrați în program

Adăugați elemente specifice companiei pentru a crește nivelul de familiaritate și de impact: exemple și cazuistică de la voi, interviuri cu colegi, ș.a.

Pasul 1 

Identificați o nevoie internă de instruire

Începeți cu rezultatul procesului vostru intern de Training Needs Analysis - decalajele de competențe corelate diferitelor decalaje de performanță.

Pasul 2

Importați conținutul editabil E-Campus

Alegeți conținutul digital potrivit programului de instruire pe care vreți să-l livrați intern pentru a acoperi decalajele de competență identificate.

Pasul 3

Îl personalizați și îl integrați în program

Adăugați elemente specifice companiei pentru a crește nivelul de familiaritate și de impact: exemple și cazuistică de la voi, interviuri cu colegi, ș.a.

La ce vă ajută programele editabile?

  • Viteză sporită de lucru - dezvoltați și implementați mai rapid programele de instruire interne
  • Eficiență de cost - cu un minim de efort, obțineți un program Custom la preț de program Standard
  • Impact crescut - favorizat de arhitecturile pe care conținuturile noastre le recomandă sau le facilitează
  • Flexibilitate - puteți mixa conținuturile în diferite learning paths adaptate nevoilor companiei.
  • Diminuarea riscului - aveți la dispoziție consultanță de learning pentru a gândi arhitecturile programelor voastre.

Ce conține un program editabil?

Materialele sunt proiectate inteligent și modular astfel încât să vă permită multiple scenarii de utilizare. Păstrând, editând, eliminând diferitele lecții și "learning assets" (exerciții, quizuri, etc) puteți alcătui programe mai scurte sau mai lungi, vizând obiective mai ample precum formarea de competențe sau mai puțin ambițioase cum este familiarizarea cu un subiect; puteți adresa audiențe cu diferite nivele de expertiză și senioritate.

Conținutul programului de instruire ales, alcătuit la rândul lui din: filme educaționale, conținuturi interactive, quizuri formative și evaluative, exemple și studii de caz, exerciții, recomandări de practică, templates și instrumente. Toate acestea sunt dispuse în lecții modulare ușor de mixat și folosit, în limba română.

Instrucțiuni și arhitecturi recomandate pentru utilizarea conținuturilor modulare. Sfaturi pentru mixarea lor cu sesiuni live online sau de sală, cu asistență din partea trainerilor sau coachilor interni și cu alte elemente. Aceste instrucțiuni vă sunt oferite sub formă de conținuturi video, infografice și templates gata de utilizat.

Cum poate fi contractat serviciul?

Pe baza unui abonament anual per companie care vă permite să folosiți modulele digitale în cadrul programelor interne în orice scenariu de implementare pe care îl considerați potrivit. Vă invităm să purtăm o discuție pentru a vă oferi o cotație și un scenariu de implementare adaptate contextului vostru.

Abonament  anual

Începând cu 1480 EUR + TVA / an / program editabil pentru întreaga companie.

Suport în utilizare

Instruire inițială în editarea programelor, tutoriale, sugestii de scenarii de utilizare.

Actualizări continue

Noi exerciții, studii de caz, quizuri, evaluări și resurse adăugate programelor.

Cerințe tehnice ale serviciului

Să dețineți o licență activă de Articulate 360

Programele și conținuturile de învățare în format editabil vă sunt puse la dispoziție prin intermediul platformei de e-learning authoring Rise 360, parte a suitei de instrumente digitale Articulate 360. Noi vi le transferăm în contul vostru, le veți găsi în librăria Rise a companiei și le veți putea duplica și edita prin mijloace simple de tip drag & drop. Le puteți apoi exporta în format SCORM și încărca în sistemul intern LMS. Licența Articulate se achiziționează de la producător și nu face parte din serviciile E-Campus.

Cât de simplu le puteți edita?

Foarte. Prin simplul dublu-click-edit sau drag & drop. Intuitiv, la îndemână și flexibil. Modularitatea conținuturilor vă permite duplicarea, reordonarea, modificarea diferitelor exerciții, explicații și exemple cam ca niște mărgele pe o sfoară. Iată cele mai frecvente modificări pe care clienții noștri le aduc programelor editabile:

  • Editarea sau adăugarea de exemple specifice
  • Elemente vizuale familiare companiei
  • Adăugarea de scurte conținuturi video interne
  • Adaptarea quizurilor și a evaluărilor 

Click to play

  CLICK TO PLAY  

Exemple de programe editabile

  First Time Manager  

Scopul programului: 

acomodarea cu noul rol și mindset-ul necesar, dobândirea cunoștințelor cheie și a unui limbaj comun, deprinderea principalelor procese și practici de lucru.

Audiență:

angajați care au primit de curând sau urmează să își asume responsabilități manageriale în cadrul companiei.  

Sceanarii de utilizare: 

asincron completat de sesiuni sincron și discuții de suport individual.

  Sales - Trust the Process  

Scopul programului: 

o abordare inedită și de impact a instruirii clasice pe vânzări. Focus pe înțelegerea succesului și a contribuției aduse de încrederea în proces. 

Audiență:

reprezentanți de vânzări și alți angajați cu atribuțiuni conexe domeniului, indiferent de nivelul lor de senioritate.

Scenarii de utilizare: 

asincron pentru familiarizare; mixat cu sincron și coaching pentru competențe.

  Time & Tasks Management  

Scopul programului: 

un kit modular de resurse dezvoltate pe principiul că eficientizarea agendei noastre este mai degrabă un sport de echipă decât unul individual.

Audiență:

toți angajații companiei adresați general sau specific, în anumite arii funcționale sau contexte problematice.

Scenarii de utilizare: 

folosire punctuală a metodelor, în fluxuri de lucru sau de instruire internă.

  Learning How to Learn  

Scopul programului: 

oferă premisele scalării unei meta-competențe care stă la baza tuturor celorlalte competențe în acest context al incertitudinii și schimbării accelerate.

Audiență:

toți angajații adresați general sau personalizând programul pentru provocările diferitelor funcții și roluri.

Scenarii de utilizare: 

complet asincron sau, pentru un impact crescut, în mix cu sincron și coaching. 

  Informal Project Manager  

Scopul programului: 

înzestrarea angajaților care nu au un rol formal de Project Manager cu un mix distilat de principii, practici și instrumente de folosit în proiectele lor.

Audiență:

angajații care nu au o instruire extinsă pe P.M. și care au atribuțiuni în proiecte de dimensiuni mai mici. 

Scenarii de utilizare: 

asincron combinat cu lucru pe proiecte reale și suport de echipă sau individual.

  The Accidental Trainer  

Scopul programului: 

un program dezvoltat special pentru cei care trebuie să explice și să educe, să transmită mesaje complexe dar care nu sunt în mod asumat traineri.

Audiență:

manageri, coordonatori de echipe, Subject Matter Experts (SME) și orice angajat care formează pe cineva.

Scenarii de utilizare: 

asincron cu exemple interne, exercițiu de echipă și proiecte individuale.

  ÎNCEARCĂ GRATUIT  

Vrei să încerci 

un conținut editabil?

Îți putem pune la dispoziție un segment din programul digital editabil "Time &  Tasks Management" pentru a-l încerca și a experimenta cu el. Scrie-ne și revenim în cel mai scurt timp pentru o scurtă discuție de adaptare la infrastructura voastră IT.

Evenimente dedicate 

   URMĂTORUL WEBINAR   

Cum dezvolți rapid cursuri cu ajutorul conținutului editabil?

 Online | Gratuit | 20 min | Nivel introductiv 

În acestă sesiune vom parcurge pe diagonală diferitele programe editabile și arhitecturile lor. Vom exemplifica vizual diferitele scenarii de utilizare a conținuturilor în cadrul companiei: cum pot fi folosite ca atare, ce personalizări se pot aduce, cum pot fi mixate, rearanjate și folosite împreună cu alte oportunități de învățare (sesiuni online sau de sală, coaching, etc).

Întrebări frecvente

Avem nevoie de instruire tehnică pentru a putea edita conținuturile E-Campus?

Categoric nu. Partea tehnică este simplă și intuitivă. Dacă totuși resimțiți nevoia de ghidaj sau de o vorbă bună, vă stăm la dispoziție în mai multe feluri: o sesiune inițială de acomodare a echipei voastre cu procesul de lucru și tutoriale explicite în limba română realizate de noi pentru reamintire ulterioară. Suntem deschiși și la alte modalități, scopul nostru final este ca materialele să vă fie utile și să puteți crește impactul și eficiența activității voastre de instruire. 

De ce abonament? Nu le pot și cumpăra de la voi cu o singură plată? 

Ideea de abonament ne-a venit în urma solicitărilor și feedback-ului primite de la clienți ca și tine. Își doreau pentru companiile lor conținuturi digitale de calitate la o fracție din costul programelor de e-learning custom. Căutau soluții care să completeze ceea ce pot face intern prin forțe proprii și care să le ofere nu doar conținut ci și suport real în folosirea lui. Desigur, puteți și cumpăra programele digitale dar costul este considerabil mai mare. Dacă îți dorești să discutăm acest scenariu, lasă-ne un mesaj la daniel@ecampus.ro.

Ce îmi permite abonamentul anual să fac cu conținuturile? Ce se întâmplă după?

Le puteți folosi pe tot parcursul anului în cadrul companiei ori de câte ori aveți nevoie și în oricare dintre scenariile de implementare - personalizate și folosite ca atare sau restructurate și integrate în programele mai de ansamblu ale companiei, etc. Achiziționarea abonamentului anual vă aduce nu doar dreptul de a folosi conținutul ci și instrucțiuni, recomandări, instruire inițială, suport și actualizări utile. După ce perioada contractată s-a încheiat, puteți reînoi sau puteți renunța la utilizarea materialelor digitale E-Campus. 

Pot folosi  în LMS-ul companiei materialele E-Campus personalizate de noi?

Desigur, este foarte simplu. Editarea o veți realiza facil în Articulate Rise iar apoi veți exporta programele în formatul SCORM acceptat de platforma voastră LMS. Veți putea face acest lucru din contul vostru de Articulate 360 ori de câte ori considerați necesar. Puteți astfel dezvolta multiple versiuni ale cursurilor adaptate, de pildă, diferitelor arii funcționale. 

Începe cu o discuție de orientare

Obține o propunere pentru contextul vostru specific

Dacă ceea ce ai parcurs sau testat mai sus în această pagină sau în evenimentele noastre te-a convins, te invităm să purtăm o discuție de calibrare la contextul vostru specific. Sunt mai multe aspecte și beneficii posibile ale acestui serviciu pe care le-am păstrat pentru "viul grai". 

>